Cover & TOC
Document type
časopisy / seriály
časopisy / seriály
Document record
Source: katalogy Medvik
MARC21 Bibliographic

medvik2
1 _____nas 2200000 a 4500
001
MED00180950
003
CZ-PrNML
005
20160608113227.0
008
130416c20069999xxu e eng||
009
SE
022    0#
$a 1932-6203
035    ##
$a (OCoLC)70662135
040    ##
$a NSD $b cze $c $d ABA008 $e AACR2
041    0#
$a eng
044    ##
$a xxu
072    #7
$a 61 $x Lékařské vědy. Lékařství $2 Konspekt $7 sk136310
080    ##
$a 61 $2 h
210    1#
$a PLoS One
222    #0
$a PLoS One
245    00
$a PloS one $h [elektronický zdroj]
246    13
$a Public Library of Science one
246    13
$a PLoS 1
260    ##
$a San Francisco, CA : $b Public Library of Science, $c 2006-
310    ##
$a 1x měsíčně
500    ##
$a Popsáno podle vol. 1(1) (2006); název z domovské stránky časopisu (publisher's Web site, viewed Apr. 8, 2008).
500    ##
$a Články jsou doplňovány průběžně do aktuálního čísla
524    ##
$a Index medicus v1n1, 2006-
650    17
$a lékařství $2 czmesh $7 D008511
650    27
$a věda $2 czmesh $7 D012586
650    07
$a lékařství $2 mednas $7 nlk20040147875
655    #4
$a periodika $7 D020492
856    4#
$u http://www.plosone.org/ $y domovská stránka časopisu - plný text volně přístupný
856    4#
$u http://www.pubmedcentral.gov/tocrender.fcgi?journal=440 $y plný text volně přístupný
910    ##
$a ABA008 $t p $y 0
999    ##
$a ok
Clipboard
Further actions