Cover & TOC
Document type
monografie, knihy
monografie, knihy
Document record
Source: katalogy Medvik
MARC21 Bibliographic

medvik2
1 _____nam a2200000 i 4500
001
MED00207979
003
CZ-PrNML
005
20211026114436.0
007
ta
008
211021s2021 xr ad e 000 0|cze||
009
BK
020    ##
$a 978-80-262-1806-7 $q (brožováno)
040    ##
$a ABA008 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0#
$a cze $b eng
044    ##
$a xr
072    #7
$a 316.4/.7 $x Sociální interakce $2 Konspekt $9 18 $7 sk136371
100    1#
$a Dlabal, Martin, $d 1971- $7 mzk2014819791 $4 aut
245    10
$a Komunikace v pomáhajících profesích / $c Martin Dlabal
250    ##
$a Vydání první
264    #1
$a Praha : $b Portál, $c 2021
300    ##
$a 135 stran : $b ilustrace ; $c 23 cm
336    ##
$a text $b txt $2 rdacontent
337    ##
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    ##
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
504    ##
$a Obsahuje literaturu
520    ##
$a Příručka, která se zaměřuje na vedení pozitivně laděného rozhovoru. Určeno odborníkům v pomáhajících profesích i široké veřejnosti.
546    ##
$a Anglické resumé
650    #7
$a sociologie $7 nlk20040148349 $2 mednas
650    #7
$a psychologie, klinická psychologie $7 nlk20040148221 $2 mednas
650    #7
$a komunikace $7 D003142 $2 czmesh
650    #7
$a rozhovory jako téma $7 D007407 $2 czmesh
650    #7
$a sociální práce $7 D012947 $2 czmesh
650    #7
$a pomáhající chování $7 D006379 $2 czmesh
650    #7
$a optimismus $7 D000067656 $2 czmesh
650    #7
$a kooperační chování $7 D003299 $2 czmesh
650    #7
$a nelékařská zdravotnická povolání $7 D016390 $2 czmesh
650    #7
$a vztahy mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem $7 D011369 $2 czmesh
655    #7
$a příručky $7 D020479 $2 czmesh
655    #7
$a populární práce $7 D020496 $2 czmesh
910    ##
$a ABA008 $b K 95423 $y 6
999    ##
$a ok
BAS    ##
$a 30
FF6    ##
$b aad e 000 0|
OBA    ##
$a 269
Clipboard
Further actions
Document availability
NLK 2
Medvik libraries 2